Alegerea unui furnizor de genți pentru buticuri de modă și magazine de cadouri

Genți de design, portofele de modă, pălării și accesoriile pentru femei au devenit foarte populare în ultimii ani. Magazinele de suveniruri, buticurile de modă și magazinele de designeri cu amănuntul își completează rapid locurile cu produse din această categorie. Cum ar trebui un vânzător să își aleagă distribuitorul cu ridicata pentru a le furniza produse de calitate la un preț corect?

O gamă largă de puncte de preț

Nu toate accesoriile de modă și pungile sunt evaluate la fel. În timp ce multe saci și portofele sunt vândute la vânzare cu amănuntul în intervalul de la 40 până la 50 de dolari, există multe genți de mână de designer care pot fi vândute pentru 150 de dolari și mai sus. Mulți comercianți cu amănuntul obțin mai mult profit din pungi scumpe, deoarece prețurile cu ridicata pentru pungi și accesorii sunt cu 40-50% mai mici decât cele cu amănuntul.

Produse de calitate

Asigurați-vă că furnizorul are primul produs, care este o industrie care vorbește de înaltă calitate. Nu toate pungile au aceeași calitate. Există pungi care vinde pentru 40 de dolari, care pot dura un an sau mai mult, iar unele care vând pentru 250 de dolari se pot destrăma în câteva luni. Reputația unui comerciant cu amănuntul depinde de calitatea produselor sale. Nu vă faceți griji cu un comerciant cu ridicata de pungi din cauza tacticii lor de marketing dacă produsele lor nu se micșorează.

Alegerea stilurilor

Genți și portofele vin într-o varietate de stiluri. Există diverse materiale care formează pungi, cum ar fi pânza, piele, țesături, piele de căprioară și chiar paie pentru lunile de primăvară și de vară. Apoi, există un număr infinit de stiluri, cum ar fi ambreiaj, hobos, corp cruce, fără bretele și totes. Pungile vin, de asemenea, într-o varietate de modele, cu paiete, margele, broderii și broderii. El plătește pentru alegerea unui furnizor care poate oferi o mare varietate de stiluri, astfel încât magazinul să aibă o sursă sigură de bunuri pe care clienții săi îl caută.

Reducerea prețului cu ridicata

Accesorii de moda sunt cunoscute pentru schimbarile extreme ale preturilor, iar pungile en-gros nu difera. Selectați un furnizor care este, de asemenea, un producător direct, astfel încât să poată transfera economiile direct către distribuitor. Găsiți un angrosist care va vinde cantitățile minime minime către comercianții cu amănuntul, astfel încât economiile să poată fi disponibile chiar și cu numărul minim de pungi.

reputație

El nu plătește pentru a cumpăra ceea ce ei numesc "saculete exacte", sau imitație ieftină a pungilor de designer cu un nume de marcă, cum ar fi Gucci, Coach sau Pravda. Aceste mărci iconice percep prețuri ridicate, iar nimeni nu va fi înșelat plătindu-se 20 de dolari pentru o geantă cu un nume de top. Tot ce face este să slăbească reputația și onoarea magazinului. Alegeți un furnizor cinstit care are propriile mărci sau cumpărați de la un vânzător autorizat care este autorizat să vândă în vrac saci de marcă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *