Geantă de mână pentru weekend Louis Vuitton Mohave

Ca scriitor pe blog, am făcut tot ce-am putut pentru a găsi cele mai căutate modele de genți de mână și pentru a face câteva comentarii. Deci, poate că am ignorat o altă zonă, genți de designer pentru bărbați. În această dimineață m-am dus pe site-ul Louis Vuitton și am fost trezit de o geantă Mohave Weekend din colecția de previzualizări Louis Vuitton pentru toamna-iarnă 2009. Nu pot să aștept să împărtășesc acest lucru cu toți fanii Louis Vuitton.

O geantă de weekend mohave, realizată din piele moale de vițel sălbatic, cu o inscripție Louis Vuitton invizibilă și căptușeală din bumbac, face parte din linia de piele Utah. Combinația perfectă de stil clasic și piele elastică demonstrează pe deplin o geantă nobilă pentru bărbați. Ansamblurile ornamentale de aramă din aur dau o veselie culorii monotone și dau o tentă modernă întregului design. Pentru bărbați, trebuie luată în considerare un alt element, aceasta este utilitatea sacului. Și bagajul Mohave Weekend este într-adevăr o geantă funcțională.

Măsurată la 19,3 x 13,4 x 11,4 ", oferă spațiu amplu pentru utilizare zilnică, călătorii de afaceri sau vacanțe familiale. Deschis cu o închidere cu fermoar, ne prezintă două buzunare interioare plate, un buzunar exterior cu un fermoar dublu oferă spațiu suplimentar pentru accesoriile mici, care pot fi purtate manual, pe umăr sau pe tot corpul, datorită mânerelor sale confortabile plate și unei curele de umăr reglabile și detașabile.

Numele, Mohave, este derivat din faimosul trib al poporului indigen din America de Nord, un trib de origine lingvistică jumană. Numele Mojave este format din două cuvinte indiene "aha", ceea ce înseamnă "apă și makav", ceea ce înseamnă în apropiere. Mojave istorice erau cunoscute sub numele de Pipa Aha Makav – oamenii de lângă apă. Nu știu de ce această geantă se numește Mojave, dar o geantă de mână cu un nume misterios este ușor de a face pe oameni să cadă într-o minunată minte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *