Genți de design în comparație cu pungi non-designer – principalele diferențe

Să încercăm să identificăm caracteristicile care fac în mod clar o geantă de designer și o deosebesc de o geantă de mână obișnuită.

Genți de design – o raritate, una de același fel în stil, material și culoare. Nu îl vei găsi cu fiecare Jill, Janet și Jessie în oraș. Pe de altă parte, o pungă standard poate fi văzută la fiecare persoană de pe stradă, așa cum este obișnuit. În consecință, o pungă de designer aparține numai oamenilor care prețuiesc unicitatea și aparțin unei clase separate.

1. Bugetul

O geantă de designer este scumpă și nu mulți oameni decid să-l cumpere pentru ei înșiși. Pe de altă parte, o geantă regulată este o fabricare accesibilă și ieftină. Ea merge bine cu alte accesorii scumpe și îmbrăcăminte pe care o are o persoană și un sac de designer va deveni o valoare reală.

2. Calitatea

Designer saci vorbesc despre calitate și sunt durabile în cazul în care alte pungi regulate nu sunt concepute pentru utilizarea extinsă. Luați în considerare designul deosebit, realizat manual și aveți un câștigător clar.

3. Recunoașterea

O pungă de designer dă recunoaștere într-o mulțime în care o pungă standard nu va fi observată deloc. Când o purtați, veți obține lumina reflectoarelor – acesta este unul dintre modurile în care sunteți transportat într-o țară fabuloasă.

4. Este unic

Gândiți-vă la obținerea unei colecții. Aceste pungi – tocmai asta – aveți un material rar, scump, de înaltă calitate și unic. Când vă mișcați în sus pe scări în profesia dvs., aveți tendința de a avea anumite privilegii pentru voi înșivă. Unele dintre ele pot fi subțiri, în timp ce altele sunt mai vizibile. Călătorind în cea mai bună mașină, purtând haine de designer, care se alătură cluburilor de elită, zboară în clasa întâi – puteți continua această listă. Un privilegiu atât de mic, pe care îl oferiți, este un sac de designer.

5. Fii la modă

Este un fapt că aspectul designerului vă poate ajuta. Punga de ambreiaj de designer cu ridicata este un bun exemplu de geantă elegantă de mână. Există multe opțiuni și culori pentru a alege și puteți găsi cu ușurință modelul cel mai potrivit în bugetul dvs.

Sunt aceste motive suficiente pentru a ieși și a cumpăra o geantă de designer în curând, sau ar trebui să spunem mai mult? Căutați pe internet pungi pentru designeri en-gros, găsiți o ofertă potrivită și cumpărați geanta preferată de designer înainte de a fi prea târziu. Un accesoriu bine completat este ceea ce vă oferă strălucire în haine. Astăzi există o piață uriașă pentru saci de designer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *