Reduceți pragurile autentice Prada

Numele Prada însăși necesită respect în ceea ce privește stilul de designer. Gentile Prada nu fac exceptie. Nu mai vorbim de standardele de înaltă calitate ale unei astfel de geantă de designer. Din aceste motive, ele sunt foarte apreciate. Pentru mulți, însă, trebuie să-i găsească la o reducere pentru a le permite. Poate fi dificil. Cum de a distinge o gențiță autentică Prada de o copie?

Ca unul dintre cele mai populare pungi de designer, concurența poate fi acerbă. Unele companii recurg la vânzări de replici. Dar dacă doar căutați o afacere bună? Există ceva de genul asta? Poti gasi o geanta originala Prada? Răspunsul este da. Unul dintre motive este costul unui magazin de vânzare cu amănuntul de cărămizi și mortar. Aceste companii trebuie să plătească mii pentru salariați, chirii, asigurări și costuri de întreținere. Aceștia trebuie să marcheze bunurile pentru a acoperi aceste costuri. Un alt motiv este rotația inventarului. Dacă aceste companii nu vând pungi pentru o anumită perioadă de timp, le rotesc. Apoi le vând în vrac la angrosiști. Acesta este locul unde provin reduceri de cumpărături online. Ei cumpără aceste bunuri și transferă economiile. Cum separați genunchii originali din Prada de falsuri?

În primul rând, începeți cu bunurile reale. Ce modele sau stiluri de Prada vin? Dacă compania oferă că este foarte dificil să găsești o geantă cu un discount imens, este puțin probabil ca acestea să fie legitime. Un bun exemplu al acestui lucru cu Prada este geanta de mână. Acum începeți să vedeți că unii devin disponibili la o reducere deoarece au fost de ceva timp. Să presupunem că cineva l-ar fi putut întâlni acum câteva luni, la o înălțime de popularitate pentru o reducere, ar fi aruncat un steag roșu. De ce oferă ceva la o reducere pe care o pot obține cu ușurință la prețul total? Acesta este un motiv mare pentru a pune la îndoială autenticitatea. O geantă de mână care este în prezent în sezon și în mare cerere poate fi cu greu redusă.

Al doilea considera compania. Uitați-vă la site-ul lor. Este ușor să îi contactați? Furnizează mai mult decât o adresă de e-mail? Poți să-i contactezi prin telefon? Unde se află? Dacă informațiile sunt disponibile, uite cine conduce compania. Sunt chiar în fața celui din spatele site-ului sau sunt învăluite în mister? Puteți găsi adesea aceste informații pe pagina despre noi.

Ultimul lucru pe care îl puteți observa este politica de returnare. Este compania în spatele produselor lor? Sunt ele autentice pentru produsele lor?

Poate cineva să găsească online saci de designer autentic? Categoric da. Odată cu apariția internetului, căutarea de oferte lucrative pentru bunuri a devenit mai ușoară. Găsiți genunchiul original original Prada. Trebuie doar să examinați cu atenție câteva lucruri înainte de a lua o decizie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *