Sacose din piele italiană

Majoritatea companiilor dezvoltă și creează pungi din piele italiană din piele de vițel italian de înaltă calitate, din piele crocodilă și struț. Pungile din piele italiene sunt rezistente la zgârieturi, durabile și ușoare. Disponibile într-o varietate de culori, pungile din piele italiene au propriul lor stil unic. Designerii experimentați oferă modele noi, proaspete în fiecare an. De asemenea, sunt disponibile pungi din piele manuală italiană, cunoscute pentru manopera lor.

În Italia, fabricile de pungi, de obicei, unesc un grup mic de oameni care se specializează în anumite zone de producție de sacuri. Producătorii italieni acordă o importanță deosebită asigurării unui confort maxim pentru utilizatori. Deci, aceste pungi sunt ușoare și ușoare pe spate și pe umeri. Aceste pungi sunt concepute pentru a fi folosite precum și opere de artă frumoase.

O gamă largă de pungi din Italia include pungi de piele clasice, pungi din piele de modă, pungi din piele naturală, pungi din piele moale, pungi din piele cu bretele reglabile lungi și pungi de piele cu accesorii de modă. Pungile din piele clasice sunt caracterizate de linii curate care chiar arata elegante. Modele de pungi de piele sunt potrivite pentru femeile la modă. Pungile din piele originale respira eleganta feminina. Pungile din piele moale sunt frumoase atât pentru ochi, cât și pentru atingere, iar pungile cu curele lungi reglabile vă permit să le purtați confortabil. Cele mai multe pungi din piele au cleme magnetice.

Cele mai multe pungi din piele italiene au două sau mai multe compartimente interne. Acestea au, de asemenea, unul sau mai multe buzunare interne cu fermoar și unul sau mai multe buzunare exterioare pe butoane. Caracteristicile interioare ale unor genți de mână includ un suport pentru telefoane mobile, un suport pentru cărți de vizită și buzunare interioare cu fermoar în spate. Caracteristicile atractive ale acestor pungi sunt buzunarele cu fermoar din față, mânere din piele dublă laminată sau mânere din lemn reglabile dublu, precum și o frumoasă nylon sau căptușeală de bumbac.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *