Top 10 trebuie să aibă într-o geantă fată Girly Girl – Cum de a călători inteligente și să rămână în siguranță în același timp?

Pot exista 101 lucruri care ar părea importante pentru a avea peste tot, doar în cazul în care aveți nevoie de ele. Fiecare fată este unică și ceea ce cred că este important nu poate fi necesar pentru ceilalți.

Sacii mari pot fi la modă, dar acest lucru nu este foarte practic în altă țară. Pungi de lux de marcă sunt unul dintre cele mai rele lucruri de răsfăț, pentru că acesta este ceea ce hoții vor observa mai întâi. Gentile functionale cu un design simplu sunt cele mai bune!

Nu, nu voi lista camera și harta care sunt importante aici. Pentru că este ceva important va aduce în orice caz. Această listă este recomandată pentru fetele care doresc să călătorească cu înțelepciune și să rămână în siguranță în străinătate.

1) Nicio fetiță nu iese fără cosmetice de bază. Asigurați-vă că aveți o oglindă potrivită – poate fi utilizată mai mult de o dată.

2) Puneți întotdeauna împreună cu dvs. un deodorant adecvat de pulverizare / parfum / agent de protecție solară / insectă / unguent în punga dvs. Îl poți folosi pentru tine sau pentru un intrus viclean.

3) Vaselina (balsam de buze vaselină) poate avea mai mult de 10 utilizări în timpul călătoriei. Nu pare nimic, nu-l abuza.

4) Purtați o sticluță de filtru inline reputație peste tot. Funcționează pentru a bea apă (de exemplu, de sub robinet în toaletele publice), dar nu pentru tipul de băut.

5) Este util să cunoașteți numerele de urgență, locurile de reședință și orice alte contacte utile. Verificați întotdeauna dacă telefonul are o baterie și purtați un încărcător portabil cu dvs.

6) Luați-vă de-a lungul cheilor spre casă. Cuțitul armatei elvețiene este considerat o armă și nu este permis în anumite locuri. Folosiți lanțuri cu chei funcționale (de exemplu, carabină) aici.

7) Luați împreună un creion mecanic (conductor minim 2V) și o hârtie albă goală. Bine pentru a desena ceva aleatoriu pentru a scrie ceva important.

8) Purtați o umbrelă plată ușoară cu o suprafață de argint în exterior. Ei bine reflectă razele ultraviolete, ploaie și străin. Acum disponibil într-o cutie din metal!

9) Aveți un sac mic care să vă păstreze pașaportul și banii (cu fermoar!). Personal, este bine să acoperiți cu 7 garnituri pantaloni pictate.

10) Bine să purtați o geantă de mână cu o praștie. Îmi place să-l port și mâinile mele sunt pe mâner. Sper să țin înapoi hoții, făcându-i mai greu să fure.

Securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre. Aceasta este o nevoie umană de bază și trebuie satisfăcută înainte de a se realiza ceva. Doar google și puteți găsi o listă lungă de recomandări de călătorie sigură și inteligentă.

Se recomandă ca greutatea totală ideală a sacului (+ laptop) să nu fie mai mare de 15% din greutatea dumneavoastră. Pentru călătorii, păstrați o geantă de mână în proporție de 5% din greutatea dvs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *