Tote Bag History

Versatilitatea Tote
Există mai multe stiluri, forme, culori și detalii atunci când vine vorba de saci de designer. Tote pungi sunt doar una dintre opțiunile disponibile pentru femei astăzi. O pungă poate fi clasificată ca o geantă de mână, dar este mult mai spațioasă și poate fi utilizată pentru a transporta obiecte diverse și mai mari. Unii oameni folosesc punga pentru a purta elemente precum cărți. Alții le place să le încarce cu produse cosmetice sau articole de îmbrăcăminte. Nu există numai o utilizare specifică pentru sac; Poate fi folosit pentru aproape orice, deoarece poate deține mai mult decât un sac de designer obișnuit.

Cum a apărut tote?
De fapt, unele forme de tote au fost folosite de oameni de sute de ani. Cu mult înainte ca acest termen să fie folosit, oamenii au dezvoltat saci de piele pentru a transporta obiectele necesare. Dar geanta de mână pe care o iubim astăzi a câștigat cu adevărat popularitate în 1944, când compania populară și-a lansat prima "pungă de barcă". Acesta a fost inițial conceput pentru utilizarea pe bărci și a fost o pungă de pânză simplă. Avea pixuri care o făceau ușor de purtat și era conceput pentru o varietate de articole. Dar, deoarece sacul era simplu și funcțional, a devenit foarte popular printre femei. De atunci, pungile au fost adesea folosite de femei. Astăzi există pungi de designer pentru femei, deci femeile pot avea atât funcționalitate, cât și modă.

Istoricul timpuriu al sacilor Tote
Până când au trecut peste anii '50, sacul totelor devenise un tip foarte popular de portofel. De atunci, femeile aleg adesea pungi practice, cum ar fi un tote. Datorita faptului ca cererea de saci de tote creste foarte repede, producatorii au inceput sa produca o gama mai larga de produse pentru a alege. Designerii au început să-și creeze propriile linii ale acestor pungi utile în anii '60, de asemenea. Anii '90 au devenit un accesoriu de moda standard inclus în dulapul pentru femei.

Genți de designer de astăzi
Există multe tipuri diferite de pungi pe piață astăzi. Acestea au devenit un accesoriu care poate fi transportat la petreceri, la cumpărături sau la diverse evenimente. Genți de designer moderne nu sunt doar practice, ele pot fi de asemenea elegante și elegante, iar unele dintre cele mai populare saci de designer sunt achiziționate astăzi. Mulți designeri produc saci care își păstrează aspectul practic, dar sunt, de asemenea, rafinate în stiluri, culori și detalii.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *