Viitorul genți de mână de designer în 20 de ani

Gentile de design au continuat sa ne uimeasca de-a lungul anilor. Ei au evoluat și s-au schimbat. Un lucru a rămas același pentru toți acești ani – femeile au continuat să-i iubească tot timpul.

Deși lucrurile se schimbă treptat, unele tendințe rămân aceleași. Povestea oferă o idee clară despre ce sa schimbat și de ce sa schimbat. Cu toate că inevitabilul suișuri și coborâșuri pe piața designerilor de mână sunt inevitabile, există unele lucruri care pot fi revendicate cu încredere rezonabilă. Astăzi, multe familii de genți de mână de designer spun că le lipsește pielea, ceea ce contribuie la creșterea costului sacilor. Cu toate acestea, există și alți factori care măresc prețul sacilor. Vom continua să crească prețurile și ce vom vedea?

Pe baza trecutului și a puțin în prezent, iată câteva previziuni despre scena unei geantă de designer de peste douăzeci de ani:

– Materialul nou va deveni foarte popular. Designul acestor pungi se va schimba. Moda pungi pot varia în funcție de sezon. În piața de saci de designer este în mod constant inovare prezent. Materiale cum ar fi bambusul sunt acum folosite pentru a face pungi. Acum câțiva ani, bambusul nu avea nici un loc în genți de mână. Acum este destul de popular. În 20 de ani, materialul care ne înconjoară va deveni ultima modă în genți de mână de designer. Plastic? Hârtie? Cine știe

– Un nou tip de pungă va deveni celebru sau celebru. Tipurile de pungi se schimbă în mod constant și se modifică în funcție de necesități. Acum câțiva ani, o geantă de umăr nu era un element bine cunoscut. Astăzi vedeți aproape fiecare adolescent cu corp încrucișat. Cu cerințele vremurilor, tipurile și structurile sacilor evoluează.

"Deoarece numărul cumpărătorilor care cumpără pe Internet crește în fiecare zi chiar și în 2014, în 20 de ani, aproape toți vor cumpăra online pungi de designer. Astăzi, marketingul ocupă o linie de magazine și magazine de vânzare cu amănuntul. În viitor, totul depinde de cât de ușor este să găsești un anumit produs pe Internet, de viteza de plasare a unei comenzi și de viteza de livrare. Epoca de comerț electronic va duce la o creștere a sa- gului de designer cu ridicata. Acest lucru va salva cumpărătorul timp și bani. În următorii douăzeci de ani vor exista multe schimbări. Cu toate acestea, este puțin probabil ca prețurile pentru saci de designer să scadă. Pungi de designeri cu ridicata vor pune la dispoziția publicului mai multe pungi de designer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *